BRANCHES

Steingoed is een specialist in de branches waarvoor we werken. Dat is een keuze die wij vanaf de oprichting in 1992 hebben gemaakt en waaraan we ons ook houden. De branches Maatschappelijk Vastgoed en Industrie & Techniek zijn de werkvelden waarop we ons hebben gericht. Kies je voor Steingoed dan kies je voor zekerheid dat wij begrijpen wat de organisatie op het gebied van personele ondersteuning nodig heeft en dat wij vlot een vacature kunnen invullen of een project kunnen opstarten.

Woningcorporaties

De woningcorporatiebranche is de ruggengraat van sociale huisvesting in Nederland. Er zijn circa 2,3 mln corporatiewoningen en er zijn meer dan 25.000 mensen werkzaam in de branche. De sociale druk op de branche is groot en de invloed op het welzijn van mensen is groot. Dit vraagt veel van de medewerkers die werkzaam zijn bij woningcorporaties. Steingoed biedt personele ondersteuning op vrijwel alle bedrijfsonderdelen van woningcorporaties. Woningcorporaties staan voor een grote opgave om een aanzienlijk deel van het huizenbezit duurzaam te renoveren en/of te transformeren naar nieuwe vormen van energie. De branche kan een uitdagende carrière bieden aan mensen met een sterk ontwikkeld empathisch en probleemoplossend vermogen.

Meest vervulde functies:

 1. Bewonersbegeleider
 2. Medewerker KCC
 3. Woonconsulent
 4. Projectleider
 5. Opzichter
 6. VvE beheerder
 7. Wijkbeheerder
 8. Sociaal beheerder
 9. Verhuurmakelaar
 10. Organisatieadviseur

Infra

De ontwikkeling en verbetering van de infrastructuur in Nederland is voortdurend in beweging. Om ons reizen met de auto en het openbaar openbaar vervoer mogelijk en veilig te houden, worden er veel technieken ontwikkeld. Verkeerssignaleringssystemen en tunnel-technische installaties worden vervangen door nieuwe en betere systemen om doorstroming te bevorderen. “Remote Control” en intelligente beveiligingssystemen zorgen ervoor dat we veilig over de weg kunnen rijden. De systemen voor het treinverkeer zijn beter dan ooit en zorgen voor minder uitval. Bruggen en sluizen worden gebouwd, het wegennet wordt verder uitgebreid en dit allemaal om te zorgen dat wij ons over de kleine oppervlakte van Nederland kunnen verplaatsen. De branche biedt volop kansen aan technici met de juiste ervaring en opleiding

Meest vervulde functies:

 1. Werkvoorbereider
 2. Calculator
 3. Projectmanager civiel
 4. Planner

Installatietechniek

We houden van comfort en een veilige woon- en werkomgeving. Tegenwoordig zijn er systemen die integraal alle systemen in een woning of kantoorgebouw regelen. Onze werkplekken worden beter dan ooit geregeld met klimaatsystemen. Ieder gebouw moet aan de hoogste eisen t.a.v. brand- en inbraakveiligheid voldoen. Nieuwe panden worden neergezet, oude panden worden opgeknapt en veel panden worden vakkundig technisch beheerd om op niveau te houden. Veel wetgeving bepaalt dat we serieus omgaan met onze woon en werkomgeving. Het moet veilig en comfortabel zijn.

Meest vervulde functies:

 1. Adviseur installatie
 2. Projectmanager
 3. Werkvoorbereider
 4. NEN inspecteur
 5. Projectplanner

Machinebouw

Door de opkomst van productielanden in Oost Europa en Azië is de machinebouw in Nederland in de afgelopen 15 jaren afgenomen. Het bouwen van de machines en het maken van de onderdelen vindt steeds vaker in de genoemde regio’s plaats. Wél zijn Nederlandse ondernemingen leverancier van kennis en innovatie en ontwikkelt men nieuwe productiemethodieken. Men ontwikkelt en ontwerpt hoogwaardige machines. Deze machines zijn bestemd voor de food industrie, pharmaceutische industrie, verpakkingsindustrie, transport en het maken van chips en andere computeronderdelen. De kern van deze groep bedrijven bevindt zich in de provincie Noord Brabant. Dit vakgebied is gemaakt voor specialisten die uitblinken in specifieke onderdelen van een systeem of proces.

Meest vervulde functies:

 1. Ontwerper mechatronica
 2. Industrieel automatiseerder
 3. Commissioning engineer

Maritiem

De maritieme wereld in Nederland is wereldwijd bekend en gewaardeerd. Van oudsher is Nederland een koploper als het gaat om maritieme werken en -werktuigen. Wereldwijd wordt er een beroep gedaan op Nederlandse ondernemingen om water te beheersen in de ruimste zin van het woord. Baggeren, boren, bergen, bouwen, pijpen leggen en verslepen van schepen of eilanden, behoren tot onze meeste bekende kernkwaliteiten.

Spectaculaire projecten die regelmatig het nieuws halen worden door ons uitgevoerd.
Nederland heeft een leidende rol bij innovaties.

Steingoed ondersteunt Nederlandse ondernemingen die in de maritieme sector actief zijn. Men heeft vrijwel altijd behoefte aan HBO en WO niveau technici met zeer specifieke vaardigheden en kennis..

Meest vervulde functies:

 1. Mechanical engineer
 2. Naval architect
 3. Structural engineer
 4. Control system engineer
 5. Electrical engineer
 6. Planner
 7. Projectmanager

System Integration en Automation

De opkomst van automatisering is de afgelopen 20 jaar extreem geweest. Elke dag leidt de ontwikkeling tot ongekende technische mogelijkheden en oplossingen.
Machines, apparaten, werktuigen en kunstwerken (zoals bijvoorbeeld bruggen en sluizen) hebben minder handmatige handelingen nodig dan voorheen.

Grote schakelkasten worden vervangen door kleinere en slimmere installaties. Sofware zorgt voor alle in- en uitgaande signalen tijdens gebruik van de installatie, waarbij ook de veiligheidsschakelingen softwarematig aangestuurd worden. Bijna alles kan op afstand en in sommige gevallen zelfs met Virtual Reality sytemen.

Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er legio aan oplossingen die gebruikt worden om deze systemen veilig en functioneel te maken. In Nederland zijn we erg goed in dit vakgebied. Door Nederlandse ondernemingen bedachte systemen worden wereldwijd ingezet. Ook hiervoor geldt dat dit werk uitsluitend door echte specialisten wordt uitgevoerd.

Meest vervulde functies:

 1. Software engineer
 2. Hardware engineer
 3. Commissioning engineer
 4. Sitemanager
 5. Projectmanager
 6. Projectplanner
Op zoek naar een bewonersbegeleider voor uw project?

CONTACTGEGEVENS

VESTIGING
ROTTERDAM

Fascinatio Boulevard 200
3065 WB Rotterdam

VESTIGING
ALPHEN A/D RIJN

Europalaan 16
2408 BG Alphen a/d Rijn

VESTIGING
HAARLEM

A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem

TELEFOONNUMMER

+31 (0)10 418 74 69
info@steingoed.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag:
9:00 – 17:00 uur

HR- & projectmanagement

✓ HR management

✓ Projectmanagement

 

Bewoners & begeleiding

✓ Bewonersbegeleiding

✓ Met Emma

✓ Stappenplan

✓ Sociaalplan

✓ Ondersteuning

Detacheren & Uitzenden

✓ Werknemer

✓ Vacatures

✓ Inschrijven

✓ Werkgever

✓ Personeel nodig?

Werving & Selectie

✓ De juiste kandidaat

✓ Selectie professional

✓ Tijdelijk dienstverband

✓ Sectoren

✓ Persoonlijk advies

рамблер поччтаприготовить пловcross channel advertising platformftpТОВ РЕКОМкитай магазин

Share This