Accountmanager N-O Nederland

 

Functieprofiel:

Voor de uitbreiding van onze commerciële activiteiten zijn wij op zoek naar een Account Manager voor de regio Noord-Oost Nederland.

Steingoed is al jaren succesvol in de randstad, Noord-West Nederland en de zuidelijke provincies van ons land. Wij gaan onze dienstverlening aan woningcorporaties en overheden uitbreiden naar de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.Hiervoor zoeken wij een ervaren Account Manager die bij voorkeur ook ervaring heeft in het werken met, voor, of bij woningcorporaties.

Wij verzorgen voor Woningcorporaties sociale projecten bij sloop, renovatie en nieuwbouw en we ondersteunen de woningcorporaties bij structurele en tijdelijke onderbezetting met onze Sociaal Maatschappelijk vastgoed specialisten. Als Account Manager ben je het aanspreekpunt voor projecten, detachering en interim opdrachten. Je bent bekend met personeelswerk, zoals bijvoorbeeld werven en selecteren, detacheren en recruiten.Je deinst er niet voor terug om ons netwerk aan te spreken en aan een eigen netwerk te bouwen. Je weet dan ook als geen ander hoe je je contacten legt, uitdiept en onderhoud.

Omdat wij midden in de dagelijkse uitdagingen van woningcorporaties staan, wordt van de Account Manager deskundigheid op niveau verwacht. Een dienstverlenende en adviserende houding is dan ook gewenst.

Functie-eisen:

  • HBO werk en denk niveau
  • Aantoonbare commerciële ervaring binnen werving en detachering van personeel.
  • Ervaring in de woningcorporatiesector is een pré
  • Rijbewijs B.

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct