Contractbeheerder Installaties

 

Functieprofiel:

Als het gaat over contracten of technische gebreken met betrekking tot de installatietechniek van ons bezit ben jij het aanspreekpunt. Het combineren van jouw kennis over installaties en je ervaring in contractbeheer maakt deze functie veelzijdig en uitdagend. Je staat in nauw contact met je collega’s, maar zeker ook met de leveranciers en onze huurders.“

Wat ga je doen?
Je bent als Contractbeheerder Installaties verantwoordelijk voor het beheren van de administraties van lopende contracten. Je levert voortgangsrapportages over de prestaties van leveranciers en je ondersteunt de teamcoördinator Planmatig onderhoud met het leveren van input t.b.v. contractinkoop en -management.  Voor de huurders, leveranciers en interne stakeholders ben je het aanspreekpunt wanneer er vragen of problemen zijn over contracten. Naast contractbeheer coördineer en monitor je het oplossen van technische gebreken aan de installaties van ons bezit.

De contracten die jij beheert gaan over: cv/mv-ATD (automatische deuropeners), liften, zonnepanelen, intercominstallaties, hydroforen, airco units, groenvoorziening en brandveiligheidsinstallaties.


 

 

 

Functie-eisen:

Installatietechniek (cv, mv, en wtw) kent voor jouw geen geheimen. Daarbij weet hoe je om moet gaan met contractbeheer en je hebt hier al de nodige kennis en ervaring in opgedaan. Je bent nieuwsgierig en als het over verbeteringen gaat neem je een actieve houding aan. Je bent communicatief vaardig en durft positief kritisch naar de werkwijze van jouw en je collega’s te kijken en kunt hier feedback op geven. Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig. Kwaliteit gaat in dat geval boven snelheid. Je bent digitaal vaardig en beschikt minimaal over mbo werk- en denkniveau. Ervaring in de corporatiesector is geen must.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct