I&A specialist

 

Functieprofiel:

I&A specialist (32-36 uur)
Met focus op RPA en Innovatie

Ben jij iemand die er niet voor terugdeinst om af en toe écht out of the box te denken en met de allernieuwste technieken kan omgaan? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Voor de afdeling I&A en Faciliteiten zijn wij op zoek naar een I&A specialist met focus op RPA en Innovatie. 

Woningcorporatie heeft, ter verhoging van de efficiency, digitalisering hoog in het vaandel staan. Dit bereiken we onder andere door de inzet van RPA en AI. We zijn in 2020 gestart met de inzet van RPA. Dit zal verder uitgebreid moeten worden. Maar ook kijken we naar de inzet van AI en andere innovatieve en vernieuwende I&A ontwikkelingen.

Help jij ons met deze zoektocht?  Kan jij out of the box denken en mensen hierbij stimuleren?

Dit ga je doen:
Je signaleert innovaties op gebied van I&A en implementeert deze. Onderzoekt de inzet van- en realiseert robotisering (RPA) en Artificial Intelligence (AI), ondersteunt bij digitalisering en voert I&A-projecten uit om zo bij te dragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering.

• Onderzoekt mogelijkheden robotisering en AI
• Je realiseert zelf de oplossingen en adviseert de organisatie op gebied van robotisering en AI
• Initiëren en uitvoeren van projecten op gebied van robotisering en AI
• Onderzoekt en stimuleert innovaties op gebied van I&A.
• Implementeert I&A innovaties
• Draagt bij aan de verdere digitalisering en informatievoorziening


Wil jij werk dat er echt toe doet?

Wonen is een eerste levensbehoefte. Het is de veilige basis van waaruit je je leven kunt opbouwen. Zonder ons zouden veel mensen geen (betaalbare) woning hebben. Ons werk gaat gepaard met een aantal grote uitdagingen. Hoe komen we uit de wooncrisis? Hoe gaan we de woningen verduurzamen? Wat betekent dit voor het onderhoud aan de woningen? Hoe zorgen we voor huisvesting van kwetsbare mensen?

 

 

 

Functie-eisen:

Wat breng je mee?

Je hebt HBO werk en denkniveau, aangevuld met meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je kent de specialismen binnen het vakgebied. Je bent procesmatig sterk, een zelf-startend en je bent goed in staat samen te werken. Je hebt passie voor I&A ontwikkelingen en ervaring met het zelf realiseren van RPA-oplossingen.

 

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct