Manager Vastgoedprojecten

 

Functieprofiel:

“Het is een spannende en afwisselende baan waarin je echt wordt uitgedaagd om het maximale uit je team en projecten te halen. Haal je voldoening uit complexe ontwikkelingen en het realiseren van inclusieve buurten? 

Als Manager Vastgoedprojecten neem jij een inspirerende en motiverende rol op je. Als onderdeel van het MT zorg je voor sturing binnen jouw team van ongeveer 20 collega’s bestaande uit consulenten, projectleiders en vastgoedontwikkelaars. Je vertaalt bedrijfsbrede kaders in concrete resultaten en neemt hiervoor de verantwoordelijkheid. Je pakt, samen met de andere managers en de directie, uitdagingen aan waar de corporatie voor staat.

In ons kersverse ondernemingsplan kun je daar alles over lezen!
Onze opdracht is werken aan een betere beschikbaarheid van sociale huurwoningen in onze regio. Dat betekent betere doorstroming van huurders en het vergroten van onze sociale woningvoorraad met 1.200 woningen in de komende jaren. Hierbij staan inclusieve wijken en duurzame ontwikkeling centraal. Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor het hele ontwikkeltraject, van initiatief tot oplevering van de woningen.

 

Functie-eisen:

Je hebt maatschappelijke bevlogenheid en weet deze om te zetten in concrete resultaten. Je draagt graag je steen bij aan de opgave en begrijpt goed waarom we als sociale huisvester op aarde zijn. Je hebt ervaring als manager en vastgoedprojecten kennen weinig geheimen voor je.

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct