Medewerker Verhuur

 

Functieprofiel:

Projectomschrijving
Het team verhuur zoekt een gezellige collega die van aanpakken weet. Wat ga je doen? Jij informeert en communiceert met (toekomstige) huurders over de toewijzingen en verhuuraspecten van Idealis. Toekomstige bewoners worden vriendelijk en relatiegericht over processen en woongebouwen geïnformeerd en hun vragen hierover worden snel beantwoord. Dit gebeurt veelal via e-mail. Het betreft vragen over het toewijzingsbeleid, huur, huurcontracten, huurtoeslag, onderhuur, uitstroom en huuropzeggingen. Samen met de student kijk je mee in diverse automatiseringssystemen en help je de student zo nodig verder.

Functie-eisen:

Functie eisen
Je hebt een servicegericht karakter.
Het omgaan met (internationale) studenten spreekt je aan, net zoals het werken in een informele maar ambitieuze omgeving.
Je spreekt de taal van jongeren en communiceert relatiegericht en duidelijk in het Nederlands én Engels.
Problemen los je zelfstandig op en je toont initiatief.
Het verhuurproces is volledig digitaal; je kunt vragen van huurders snel plaatsen in het proces, je hebt veel affiniteit met automatisering en processen. Je begrijpt de achterliggende systemen en ziet het als een uitdaging om de processen te optimaliseren.
Je werkt accuraat, proactief en je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau. Van humor, plezier in je werk en plezier met je collega’s worden ook wij blij.

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct