Opzichter NPO

 

Functieprofiel:

Wat doet een opzichter dagelijks onderhoud bij deze corporatie?
• Samen met onze aannemers zorg je binnen jouw regio voor tevreden huurders en een schoon, heel en veilig thuis. Als het gaat om dagelijks onderhoud ben jij het gezicht van de corporatie. Jij weet als geen ander goed te communiceren met de bewoners, aannemers en collega’s.
• De corporatie heeft voor haar dagelijks onderhoud een prestatiecontract met vier aannemers. Met deze partners zoek je samen naar de oplossing voor complexe en kostbare mankementen aan een woning of wooncomplex.
• Het uitvoeren van controles en inspecties bij de huurder thuis is een onderdeel van je werkzaamheden
• Met de contractmanager beheer je het prestatiecontact. Je controleert en rapporteert op de proces-, kwaliteits- en werkafspraken.
• Je maakt binnen de corporatie deel uit van een wijkteam. Dit team werkt vanuit verschillende functies samen om de leefbaarheid in wijken en wooncomplexen te verbeteren.

 

 

 

Functie-eisen:

Wat neem je mee?
• We zoeken een collega met een frisse blik en een stevige, stabiele persoonlijkheid. Je bent communicatief zeer vaardig en staat bewoners zowel bij positieve als bij individuele probleemsituaties goed en vriendelijk te woord. Daarnaast kun je je prima inleven in de bewoner, straal je enthousiasme uit en maak je zaken makkelijk bespreekbaar.
• Je bent een persoon die goed luistert, doorvraagt en met oplossingen komt. Je zoekt graag de samenwerking op. Daarnaast heb je technisch inzicht en ben je daadkrachtig.
• Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma bouwkunde en je hebt bij voorkeur al ervaring als opzichter dagelijks en-of mutatieonderhoud en met het werken onder een prestatiecontract: je interpreteert deze op een juiste manier, hebt kennis op het gebied van verzekeringen en bent op de hoogte van de geldende jurisprudentie. Ook geïnteresseerde van buiten de sector worden van harte uitgenodigd te reageren.
• Jouw communicatie is zowel mondeling als schriftelijk op niveau.
Wie zijn wij?
De corporatie beheert circa 16.000 woningen. Onze organisatie is in beweging om een betere invulling te geven aan onze waarden van gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct