Projectcoördinator Sociaal

 

Functieprofiel:

Wat doe je als Projectcoördinator Sociaal?
Grote onderhouds-, renovatie-, sloop- of herstructureringsprojecten hebben veel impact op de huurders. Je krijgt binnen een aantal vastgoedprojecten te maken met deze bewonersvraagstukken. De vastgoedingrepen hebben uiteindelijk tot doel om weer een ‘fijn thuis’ te creëren voor onze huurder. Je dagen zijn zeer afwisselend. Zo ben je betrokken bij de onderhandelingen over het sociaal plan of een renovatievoorstel, neem je deel aan het interne projectteam of ben je op bezoek bij een bewonersbijeenkomst.

Je denkt altijd vanuit het perspectief van de bewoners binnen de kaders. Klant- en dienstverlening staan voorop. Intern overleg je met de collega’s van team verhuur, wijkbeheer, bewonerszaken en buurtbeheer. Zij denken mee rondom de projecten vanuit hun expertise en jullie informeren elkaar, om het beste resultaat voor de bewoner te bereiken.
Daarnaast stem je binnen de vastgoed projectteams de benodigde input af en werk je samen om het renovatie en sloop-/nieuwbouwproject verder te ontwikkelen.
 

Functie-eisen:

Je bent een persoon die luistert, adviseert, goed kan argumenteren, graag de samenwerking zoekt en partijen nader tot elkaar brengt, soms met een kleine dosis humor. Je moet goed kunnen schakelen tussen netwerkpartners en bewoners en stevig in je schoenen staan. Jij bent iemand die alle stappen binnen een project kan overzien en waar nodig tijdig actie onderneemt. Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau.
Jouw juridische kennis op het vlak groot onderhouds- renovatie-, sloop- of herstructureringsprojecten is actueel, zodat je deze succesvol kan inzetten.

 

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct