Projectleider planmatig onderhoud

 

Functieprofiel:

De functie projectleider planmatig onderhoud is veelzijdig en kent veel verantwoordelijkheid. De nadruk ligt op de voorbereidingskant van het plantmatig onderhoud waarbij je de globale jaarplanning vertaalt naar een concreet plan van aanpak. Met jouw technisch bouwkundig inzicht maak je de juiste afwegingen en realiseer je, samen met in- en externe partners, op een efficiënte wijze de planmatige onderhoudswerkzaamheden.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, aanbesteden en monitoren van de toegewezen planmatige onderhoudswerkzaamheden. Je krijgt de ruimte om de globale jaarplanning te vertalen naar een concrete jaarplanning. Hierbij maak je een afweging tussen de prijs, kansen en risico’s tussen de verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor een aantal onderhoudscontracten. Hierbij krijg je ondersteuning van de contractbeheerder. Deze bewaakt de performance op basis van de gemaakte afspraken met de leveranciers. Als het nodig is onderneem je actie om de performance te verbeteren.

Je maakt onderdeel uit van het team planmatig onderhoud, wat valt binnen de afdeling onderhoud. Je hebt veel contact met je directe collega’s uit het team zoals je teamcoördinator, projectleider MJOP, bouwkundig inspecteur en de opzichters. Daarnaast werk je nauw samen met externe partners. Als onderhoudsprojecten zijn opgestart draag je ze over aan de opzichter onderhoud en bewaak je de voortgang en begroting van deze projecten. Je draagt actief bij het ontwikkelen van het team, de dienstverlening en het vastgoed.

 

 

Functie-eisen:


Je bent een echte doorpakker en snapt dat goede samenwerking en communicatie met aannemers, de klant en je collega’s het eindresultaat bepaalt. Je kunt goed coördineren en behoudt te allen tijde het overzicht. Je beschikt over technisch bouwkundig inzicht, kunt projectmatig werken en bent erg klantgericht. Wij zoeken een collega met een aantal jaren relevante werkervaring die gaat voor resultaatgericht werken. Je hoeft deze relevante werkervaring niet persé in een soortgelijke functie bij een corporatie te hebben opgedaan. Het gaat erom dat je beschikt over de juiste kwaliteiten en wij zijn benieuwd wat jij als kandidaat nog meer meebrengt. De functie is MBO+/HBO niveau. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding (HBO) bouwkunde.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct