Senior Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud

 

Functieprofiel:

Voor deze vaste functie zoeken wij een Senior Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud met leidinggevende ervaring.

In deze rol ben je lid van het proces(management)team en val je organisatorisch onder de procesmanager. Jouw team bestaat uit circa 8 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van je team. Je draagt bij aan de ontwikkeling van deze professionals, zodat zij duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij heb je plezier in het managen en weet je de balans te vinden tussen sturing, coaching en ruimte geven. Je collega-werkvoorbereiders hebben nog advies en ondersteuning nodig. Met jouw kennis, ervaring en enthousiasme help je ze met de laatste stappen naar zelfstandigheid. Je zorgt voor een optimale efficiency van het eigen deelproces en brengt waar nodig verbeteringen aan. Hiernaast verricht je zelf ook inhoudelijk werkzaamheden als werkvoorbereider. Je bent als het ware meewerkend voorman en het is belangrijk dat je deze combinatie leuk vindt.

Functie-eisen:

Je resultaatgebieden zijn o.a.:

  • Je bent als onderdeel van het team samen met collega-werkvoorbereiders verantwoordelijk voor het voorbereiden, aanbesteden en monitoren van de planmatige onderhoudswerkzaamheden. Hierbij werk je gezamenlijk met de projectopzichters en de afdeling inkoop.
  • Je beheert met de opzichter een aantal van de onderhoudscontracten.
  • Je vertaalt het procesjaarplan naar het eigen teamjaarplan en begroting
  • Je bewaakt het budget, de voortgang en verzorgt de rapportages.
  • Je draagt actief bij aan het ontwikkelen van het team, de dienstverlening en het vastgoed. Dit doe je niet alleen, maar met je collega’s en externe partijen.
  • Je gaat met onze samenwerkingspartners het ‘resultaatgericht samenwerken’ verder vorm geven.
  • Maatschappelijke veranderingen en wijzigingen in wet en regelgeving maakt dat we ons flexibel opstellen om zo te kunnen meebewegen.

Wat neem je mee?

Je geeft op een natuurlijke manier leiding aan je collega’s uit het team. Je enthousiasmeert en coacht je collega’s en waar nodig spreek je ze aan. Je bent verder te omschrijven als een echte doorpakker. Je snapt dat goede samenwerking en communicatie met je collega’s, de aannemers en onze huurders het eindresultaat bepaalt. Wij vinden het verder belangrijk dat je goed kan plannen en organiseren, overtuigingskracht hebt en resultaatgericht bent ingesteld.

Wij zoeken iemand met een aantal jaren relevante werkervaring. Bij voorkeur heb je al gewerkt als (senior) werkvoorbereider zodat je weet wat er speelt. Je bent in het bezit van een diploma MBO+/HBO-bouwkunde en een Vca-certificaat. Daarnaast is enige installatietechnische kennis een pré.

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan op deze functie, we maken graag kennis met je!

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct