Sr. Beleidsadviseur

 

Functieprofiel:

Jij hebt het talent om gevraagd en ongevraagd advies te geven over de aandachtsgebieden strategisch voorraadbeleid, portefeuille- en assetmanagement en informatiemanagement. Jij vertaalt deze naar beleidsstukken en cijfermatige bijdragen. Daarnaast fungeer je binnen de organisatie als strategisch inkoopadviseur. 

Je signaleert en analyseert woningmarkt- en vastgoedontwikkelingen en vertaalt deze in voorstellen voor beleid en strategie en implementeert deze. Jij behandelt en draagt oplossingen aan voor complexere vraagstukken. Daarnaast ontwikkel je mede nieuwe producten en diensten en schept kaders voor de implementatie daarvan. Op verzoek geef je sturing aan en participeert in interne en externe ontwikkelings- en samenwerkingsprojecten.

Functie-eisen:

Je werk- en denkniveau is strategisch op WO/HBO niveau en je bent analytisch heel sterk. Je hebt veel kennis en ervaring met strategischebeleidsontwikkeling – coördinatie en -advisering op de genoemde gebieden. Het verbinden van strategie en beleid en de implementatie hiervan is je niet vreemd. Kennis van Tobias AX en ervaring met BI-tools
zijn een pré.

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct