Teamleider KCC

 

Functieprofiel:

Wij zijn op zoek naar een teamleider met hart voor de medewerkers en een flinke dosis humor.

Als teamleider bij ons KCC kom je binnen in een enthousiast en betrokken team. Dit team bestaat uit een mede teamleider, 4 team coördinatoren, een manager KCC en ruim 60 medewerkers KCC.

Het KCC is een dynamische omgeving, er gebeurt veel tegelijk en door elkaar heen en met alle veranderingen, vragen en verzoeken zorg je er samen voor dat de juiste koers wordt ingezet voor het KCC en de medewerkers. Hiervoor overleg je veel met elkaar om af te stemmen en met elkaar te sparren maar weet je ook wanneer je een knoop moet doorhakken en zelf een beslissing moet nemen.  Het is een uitdagende functie binnen een organisatie en een team waar de mens centraal staat.

In jouw rol als teamleider ben je er voor de medewerker en is het van belang dat je communicatief sterk bent aangelegd. Dat betekent dat je echt luistert naar de medewerkers, je afstemt op hun behoeften, ziet en hoort wat er nodig is en hierop doorvraagt en acteert. Je pakt de regie met behoud van gelijkwaardigheid. Je hebt van nature een positieve instelling en weet deze in te zetten tijdens het coachen en motiveren van medewerkers bij het realiseren van de afgesproken doelen en resultaten.

Je bent handig met systemen en cijfers, maakt je zaken snel eigen en kan snel schakelen. Deze eigenschappen en kennis heb je nodig tijdens werkzaamheden als traffic, forecasting, capaciteitsplanningen maken en analyses en rapporten opstellen.

Functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring als teamleider binnen de corporatie branche en bij voorkeur in een klant contact omgeving.
  • Kennis van het systeem Dynamic Empire
  • Kennis van het systeem Umbrella

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct