Vastgoedontwikkelaar vast

 

Functieprofiel:

Wat ga je doen als Vastgoedontwikkelaar?

Het team Vastgoedprojecten bestaat uit 15 collega’s met verschillende deskundigheid.
Als Vastgoedontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het gehele ontwikkeltraject, van Initiatief tot en met de oplevering van de woningen. In de initiatieffase werk je nauw samen met je collega’s van Assetmanagement en Gebiedsregie. In de ontwikkelfase geeft je leiding aan de projectteams, met collega’s die verantwoordelijk zijn voor de techniek, de bewoners en de communicatie. Verder draag je zorg voor een optimale samenwerking, zowel binnen de woningcorporatie als met externe partijen, zoals gemeente, ontwikkelaars, bouwbedrijven en adviseurs. Als Vastgoedontwikkelaar sta je in nauw contact met stakeholders, buurtbewoners en onze huurders, met als doel om aan het einde van de rit ‘een fijn thuis’ op te leveren.

 


 

Functie-eisen:

Wat neem je mee?


Je hebt zelfstandig een aantal renovatie-/nieuwbouwprojecten geleid, Je beschikt over actuele kennis van de markt en het vakgebied en bent bekend met de corporatiewereld. Je bent iemand die zijn projectteamleden in hun kracht kan zetten, waarbij zij zelf hun verantwoordelijkheid pakken. Daarnaast ben je ontwikkelingsgericht, relatiegericht en ben je communicatief vaardig. Je bent een echte netwerker en draagt zorg voor een goede samenwerking met alle partijen.
Het sociale aspect van onze klanten verlies je niet uit het oog. Je bent in het bezit van een HBO/ academisch diploma en hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring.

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct