Verhuurmakelaar

 

Functieprofiel:

Vanwege de implementatie van een nieuw primair systeem zijn wij voor een opdrachtgever op zoek naar een tijdelijke medewerker die kan ondersteunen op het gebied van zowel Verhuur als Sociaal beheer. Het betreft dus één combinatie-functie.

Wat ga je doen op verhuur?
Je bent de persoonlijke en administratieve spil voor zowel onze nieuwe als vertrekkende huurders. Vanaf het aannemen van een huuropzegging tot aan de bezichtiging en oplevering aan een nieuwe huurder. Belangrijk aspect hierbij is een eenvoudig digitaal proces voor de klant en snel contact leggen tussen de vertrekkende en nieuwe huurder. Uitgangspunt is dat duidelijke en juiste informatie wordt verstrekt, zowel intern als extern.

De verhuurconsulent is ook het eerste aanspreekpunt voor woningzoekenden die in uitzonderlijke situaties urgentie aanvragen, verzorgt hierbij de administratieve verwerking en beoordeelt verzoeken tot contractwijzigingen, woningruil, huisbewaarderschap en inwoning.

Wat ga je doen bij Sociaal beheer?
Je draagt zorg voor de leefbaarheid in wijken in nauw overleg met huurders, stakeholders en de medewerker leefbaarheid onder meer door deelname aan overleggen met externe partijen op het gebied van sociaal beheer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behandelen en bewaken van zware overlast – en conflictsituaties op individueel niveau (huurachterstanden en ontruimingen) en schakelt zo nodig externe partijen in.
Je begeleid bewoners op complex- en wijkniveau door het ondersteunen van bewonerscommissies en het actief stimuleren van (nieuwe) bewonersinitiatieven. Je verzorgt de voorlichting en inspraak van huurders bij (renovatie)projecten en begeleidt bewoners in dit proces. Ook stimuleer je de zelfredzaamheid van bewoners en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Functie-eisen:

Wat vragen wij?
• werkervaring bij een woningcorporatie op zowel verhuur als sociaal beheer is een vereiste omdat het hier gaat om een tijdelijke invulling/vervanging.
• kennis van wet- en regelgeving op gebied van verhuur
• flexibiliteit
• sociale antenne, dienstverlenend en klantgericht
• doortastend
• teamspeler maar ook zelfstandig
• ervaring met NCCW en Klantvenster zou erg handig zijn

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct