Verhuurmakelaar

 

Functieprofiel:

Als Verhuurmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verhuren en opleveren van woningen. Daarnaast zorg je dat een woning in goede staat beschikbaar komt voor verhuur.

Werkzaamheden
Je verzorgt zelfstandig de uitvoering van het mutatieproces en je bent verantwoordelijk voor het verhuren van woningen in je portefeuille. Naast woningen verhuur je ook garages en parkeerruimten.

Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor het screenen van huurders. Vervolgens draag je zorg voor de contractering, voor een correcte inhoud van de huurovereenkomsten en de oplevering van de woning aan nieuwe huurders. Ook het uitvoeren van het marketing- en promotiebeleid gericht op de werving van nieuwe huurders behoort tot je werkzaamheden. Daarnaast hou je zicht op de voortgang van aansluitend verhuurde woningen.

Je werkt nauw samen met andere Verhuurmedewerkers en je ondersteunt de Verhuurmakelaars, Technisch Coördinatoren en Regio Coördinatoren in jouw regio. Ook heb je regelmatig contact met diverse afdelingen op het hoofdkantoor.

Verdere verantwoordelijkheden zijn:

 • Voor- en eindcontroles van mutatiewoningen uitvoeren. Verantwoordelijk voor het opleveren van de woning en zorgdragen dat de woning in goede staat beschikbaar komt voor verhuur;
 • Beheren van het mutatiebudget (KPI). Verstrekken en controleren van opdrachten voor mutatieonderhoud;
 • Verstrekt opdrachten voor (mutatie) onderhoud en renovaties Badkamer, Keuken en Toilet;
 • Bezichtigingen met en adviseren en informeren van kandidaat huurders;Screenen van kandidaat huurders, aanbiedingen doen en huurovereenkomsten afsluiten;
 • Het opleveren aan nieuwe huurders;
 • Verhuren van (nieuwbouw)woningen, garages en parkeerplaatsen en overige ruimten;
 • Uitvoeren van het marketing- en promotiebeleid gericht op de werving van nieuwe huurders;
 • Op verzoek aanleveren van actuele verhuur gerelateerde informatie van de toegewezen complexe zoals bijvoorbeeld prijslijsten, concurrerend aanbod, marktinformatie;
 • Adviseren van de Verhuurmakelaar over het huurprijsbeleid van de individuele woning om te komen tot haalbare markthuren;
 • Huuroptimalisatie toepassen door binnen afgesproken kaders te investeren in de binnenzijde van de woningen;
 • Zicht houden op voortgang aansluitende verhuringen.

 

Functie-eisen:

Succesfactoren
Om succesvol te zijn in functie van Verhuurmedewerker zijn wij op zoek naar een klantgerichte professional die persoonlijke verantwoordelijkheid laat zien. Je bent resultaat gedreven en gericht op samenwerking. Je bent ondernemend en flexibel.

Je hebt bewezen MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een relevante commerciële functie op het gebied van vastgoedbeheer, waarvan woningbeheer in het bijzonder. De professional die wij zoeken heeft, gelet op de uitdagingen in de regio, gedegen ervaring met inspecties en in de buitendienst (must).

Kennis van en affiniteit met techniek is een pre. Ook heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift). Rijbewijs B is noodzakelijk. Jouw portefeuille bevindt zich in de regio (tussen) Amersfoort en Nieuwegein, bij voorkeur ben je zelf in deze regio woonachtig.

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct