Werkvoorbereider Installatietechniek

 

Functieprofiel:

In je rol van werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het tijdig voorbereiden, aanbesteden en monitoren van de toegewezen planmatige onderhoudswerkzaamheden.
Voor de vaste onderhoudscontracten (o.a. MV/CV en liften) verzorg jij het beheer en zie je erop toe dat partijen de gemaakte afspraken nakomen. Daarnaast zorg je voor het beperken van risico’s en het behalen van verbeteringen en/of kostenbesparingen. Je hebt regelmatig contact met alle interne en externe betrokkenen en zorgt voor een goede samenwerking. Ook lever je een actieve bijdrage aan het opstellen en actualiseren van de meerjarenbegroting; het bewaken van de voortgang hiervan en het verzorgen van de rapportages.
Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van het team, de dienstverlening en het vastgoed.    Pré Wonen is bezig met de verduurzaming van haar installaties en de weg naar een gasloze toekomst. Aan de invulling hiervan lever jij een actieve bijdrage! Dit doe je niet alleen, maar samen met collega’s en externe partijen. Je gaat hierbij uit van de klant. Zij verdienen een fijn thuis.

 

Functie-eisen:

Je bent een echte doorpakker, die snapt dat goede samenwerking en communicatie met partners, de klant en je collega’s het eindresultaat bepaalt. Je kunt goed analyseren, coördineren en behoud het overzicht. Je begrijpt dat we uiteindelijk werken voor de klant.  Je beschikt onder andere over de competenties klantgericht en resultaatgericht. Wij zoeken een collega met een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie en in het bezit van een hbo-diploma installatietechniek (of MBO met hbo-denkniveau). 
 

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct