Wijkbeheerder

 

Functieprofiel:


Jij bent bij uitstek één van de visitekaartjes van onze organisatie. Je bent altijd in de buurt van onze huurders en bent het gezicht en de ‘ogen en oren’ van onze organisatie. Zo kun je huurders snel behulpzaam zijn en alert reageren op eventuele vragen of problemen.


Voor onze huurders ben jij het eerste aanspreekpunt. Je informeert hen actief over de woon- en gedragsregels en ziet er ook handelend op toe dat deze worden nageleefd, om zodoende de woningen en de woonomgeving leefbaar te houden. Je bent in staat om te bemiddelen bij eenvoudige overlastsituaties en kunt hierbij inschatten wanneer het een
doorverwijzing naar de Bemiddelingskamer betreft en wanneer je de hulp van je collega’s binnen het sociaal beheer nodig hebt.
 

Functie-eisen:


Een goede medewerker leefbaarheid is flexibel inzetbaar en sociaal vaardig, in staat zelfstandig te werken maar is ook een teamspeler. Je staat stevig in je schoenen en vindt het een uitdaging om een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de wijk. Verder verwachten we dat je een klantgerichte houding hebt en pro actief onze huurders durft en wilt benaderen. Je moet onze huurders willen leren kennen en behulpzaam zijn. Je hebt een goed ontwikkelde sociale antenne voor uiteenlopende situaties. Daar waar jij kansen ziet voor een leefbaarheids- of participatie initiatief, geef je dit door aan de collega’s Sociaal Beheer.

Ook ben je doortastend en kun je als de situatie daar naar vraagt, daadkrachtig en verbindend optreden en de-escalerend te werk gaan. Je doet dit met de nodige creativiteit in de oplossingen. Technisch inzicht helpt in de uitvoering van deze functie. Ervaring in een soortgelijke functie is zeker een pré.

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct