Detachering- & Interim Management

Hulp bij onderbezetting! Steingoed Detachering en Interim-management zijn activiteiten die om verschillende kwaliteiten vragen. Om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen komt namelijk meer kijken dan men op voorhand zou vermoeden. Niet slechts doortastendheid of vasthoudendheid geeft de doorslag. Ook moet men als bemiddelaar in arbeid voldoen aan omvangrijke wetgeving en de vereiste certificaten behalen. Steingoed is dan ook NEN 4400 gecertificeerd.

Direct hulp bij onderbezetting

Organisaties en ondernemingen zijn nog meer dan voorheen strak georganiseerd en hebben nauwelijks buffers in hun “human resources”. Onderbezetting treedt hierdoor plotseling op en daardoor is er direct behoefte aan een medewerker die niet alleen maar de plek opvult, maar die ook waarde toe weet te voegen. Dit is daarom het meest belangrijke criterium dat wij hanteren bij het inzetten van onze medewerkers bij onze opdrachtgevers. De medewerkers van Steingoed zijn stuk voor stuk specialisten die specifiek voor een opdracht door ons zijn geworven. Alle Steingoed medewerkers moeten waarde toevoegen op de positie waarop onze opdrachtgevers ze plaatsen.

Deskundige medewerkers

Het werven van medewerkers is vooral dankzij sociale media een inspannende taak geworden. Meerdere communicatiekanalen en systemen worden ingezet om de zogenaamde speld in de hooiberg te vinden. Deskundige medewerkers zijn schaars, maar Steingoed weet ze te vinden. Omdat wij een sterke positie in de markt hebben en kunnen bogen op een goede naamsbekendheid hebben wij een streepje voor bij kandidaten.

CRM-systeem

Ons zorgvuldig onderhouden CRM-systeem stelt ons in staat om direct in te spelen op vacatures. Wij streven ernaar om binnen 24 uur de geschikte kandidaat bij onze opdrachtgevers te introduceren.

Alles is geregeld

Het voordeel van detachering en interim-management is dat je eenvoudig betaalt per gewerkt uur. De medewerker zelf is in dienst bij Steingoed of biedt zijn of haar diensten aan op basis van freelance/ZZP. Wij zijn verantwoordelijk voor alle zaken die bij het in dienst hebben van personeel horen. Denk hierbij ook aan pensioenen en vakantiegeld. Steingoed is NEN 4400 gecertificeerd, dus je kunt ervan op aan dat alles tiptop in orde is.

 

 

 

Steingoed detacheert specialisten die specifiek voor een opdracht door ons zijn geworven.

Tijdelijke ondersteuning nodig?

CONTACTGEGEVENS

VESTIGING
ROTTERDAM

Fascinatio Boulevard 200
3065 WB Rotterdam

VESTIGING
ALPHEN A/D RIJN

Europalaan 16
2408 BG Alphen a/d Rijn

VESTIGING
HAARLEM

A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem

TELEFOONNUMMER

+31 (0)10 418 74 69
info@steingoed.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag:
9:00 – 17:00 uur

HR- & projectmanagement

✓ HR management

✓ Projectmanagement

 

Bewoners & begeleiding

✓ Bewonersbegeleiding

✓ Met Emma

✓ Stappenplan

✓ Sociaalplan

✓ Ondersteuning

Detacheren & Uitzenden

✓ Werknemer

✓ Vacatures

✓ Inschrijven

✓ Werkgever

✓ Personeel nodig?

Werving & Selectie

✓ De juiste kandidaat

✓ Selectie professional

✓ Tijdelijk dienstverband

✓ Sectoren

✓ Persoonlijk advies

rybalka.spacemeetbangnow logintraditional quinceanera dress colorkis37.icuрозсувні вікнаneva river

Share This