STEINGOED VOOR OPDRACHTGEVERS

Steingoed is een specialist in de branches waarvoor we werken. Dat is een keuze die wij vanaf de oprichting in 1992 hebben gemaakt en waaraan we ons ook houden. Maatschappelijk Vastgoed en Industrie & Techniek zijn de werkvelden waarop we ons hebben gericht. Kies je voor Steingoed dan kies je voor zekerheid dat wij begrijpen wat de organisatie op het gebied van personele ondersteuning nodig heeft en dat wij snel kunnen helpen.

Waarom Steingoed?

 

Iedere branche en werkveld waarvoor Steingoed personele dienstverlening aanbiedt komt voort uit persoonlijke betrokkenheid van ons management en team van accountmangers en recruiters. Dat zorgt ervoor dat je als opdrachtgever ervan op aan kunt dat wij begrijpen waarmee we je kunnen helpen. Ook oplossingen die je op voorhand niet had kunnen bedenken kunnen hierdoor ontstaan. Ondanks dat wij veel tijd besteden aan het helder krijgen van de behoefte zul je merken dat we snel zijn in het vinden van passende kandidaten voor een vacature, opdracht of project.

Mensenwerk systematisch uitgevoerd

Bijzonder veel systemen en instrumenten staan ons ter beschikking om de juiste kandidaat te vinden voor een vacature, opdracht of project. Ons zelf ontwikkelde CRM systeem wordt structureel gevoed door middel van social media, maar vooral door onze eigen team van account managers en recruiters. Alhoewel dit een belangrijk hulpmiddel is, gaat het natuurlijk altijd om de persoonlijke contacten die gelegd worden.

Zekerheid en betrouwbaarheid

De branche voor personele dienstverlening wordt voortdurende strenger gereguleerd. De rechten en plichten van flexwerkers worden hiermee beschermd en het draagt eraan bij dat ondernemingen in de branche zich houden aan de regels. Het is prettig dat hiertoe een NEN certificering in het leven is geroepen. Als opdrachtgever kun je er dan van op aan dat de onderneming van wie het personeel betrokken wordt betrouwbaar is. Natuurlijk is Steingoed NEN gecertificeerd.

Eenvoudige administratie

We maken het jou als opdrachtgever zo makkelijk mogelijk. Urenregistratie en verantwoording vindt digitaal plaats. Het ouderwets ondertekenen en opsturen van urenbriefjes ligt gelukkig ver achter ons. Met één druk op de knop geef je een akkoord op de ingediende urendeclaratie van onze medewerker die bij jullie organisatie werkzaam is.

Focus op dat wat er toe doet

Met het voortschrijden der jaren leert een organisatie veel. Vooral de crisisjaren zijn een goede leermeester geweest. Het heeft er toe bijgedragen dat Steingoed zich nog meer dan voorheen focust op haar primaire taak: Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature, opdracht of project. Niets meer dan dat. Alle overige processen laten we over aan externe specialisten of specialistische organisaties. Dit leidt to veel voordelen: Focus op de business, weinig tot geen fouten en een gezonde financiële huishouding.

 

Top 10 functies:

  1. Bewonersbegeleider
  2. Projectleider
  3. Woonconsulent
  4. Medewerker KCC
  5. Sociaal beheerder
  6. PLC engineer
  7. Verhuurmakelaar
  8. Systems engineer
  9. Manager wonen
  10. Opzichter
Wil je weten wat wij voor je kunnen doen?

CONTACTGEGEVENS

VESTIGING
ROTTERDAM

Fascinatio Boulevard 200
3065 WB Rotterdam

VESTIGING
ALPHEN A/D RIJN

Europalaan 16
2408 BG Alphen a/d Rijn

VESTIGING
HAARLEM

A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem

VESTIGING
BREDA

Druivenstraat 47
4816 KB Breda

TELEFOONNUMMER

+31 (0)10 418 74 69
info@steingoed.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag:
9:00 – 17:00 uur

HR- & projectmanagement

✓ HR management

✓ Projectmanagement

 

Bewoners & begeleiding

✓ Bewonersbegeleiding

✓ Met Emma

✓ Stappenplan

✓ Sociaalplan

✓ Ondersteuning

Detacheren & Uitzenden

✓ Werknemer

✓ Vacatures

✓ Inschrijven

✓ Werkgever

✓ Personeel nodig?

Werving & Selectie

✓ De juiste kandidaat

✓ Selectie professional

✓ Tijdelijk dienstverband

✓ Sectoren

✓ Persoonlijk advies

раскрутка создание сайтов москвакак приготовить правильно пловгугл каталог добавить сайтonline advertsавтодоставкаbolshevik revolution date

Share This