STEINGOED VOOR OPDRACHTNEMERS

Steingoed is een specialist in de sectoren waarvoor we werken. Dat is een keuze die wij vanaf de oprichting in 1992 hebben gemaakt en waaraan we ons ook houden. Maatschappelijk Vastgoed en Industrie & Techniek zijn de werkvelden waarop we ons hebben gericht. Kies je voor Steingoed dan kies je voor zekerheid dat wij begrijpen wat jij als specialist of ambitieuze nieuwkomer in de branche zoekt.

Waarom Steingoed? 

Wij zijn er altijd mee bezig om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Het kunnen bieden van perspectief verliezen we niet uit het oog. Dat zorgt ervoor dat wij mensen vaak voor lange tijd aan ons binden. We verwachten echter wel iets van degene die namens Steingoed aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat je een bovengemiddelde bijdrage levert aan de kwaliteit van je werkomgeving. Wij helpen je daarbij , maar uiteindelijk moet je het zelf doen.

Mooie opdrachten, vacatures en projecten

Steingoed staat al jaren middenin de branches waarvoor we actief zijn. We zijn meer dan een arbeidsbemidddelaar omdat we ook projecten uitvoeren. Vooral onze specialiteit in bewonersbegeleiding bij herstructureringsprojecten zorgt ervoor dat wij mooie opdrachten en vacaures kunnen aanbieden bij interessante ondernemingen

De zekerheid van een rechtvaardige beloning

Laten we er geen doekjes om winden. Het is altijd prettig als je inspanningen worden beloond met een goed salaris. Zodra je voor Steingoed werkt kun je er van op aan dat dat goed geregeld is. We richten ons daarbij natuurlijk op de basis loonstelsels die gelden, maar daarnaast kijken we natuurlijk naar de extra’s die je te bieden hebt.

Je kunt op ons rekenen

Werken als flexmedewerker brengt vaak meer administratieve handelingen met zich mee. WIj doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Dankzij ver doorgevoerde digitalisering wordt dat ook steeds makkelijker. En natuurlijk zijn we er ook persoonlijk voor je om je te helpen met allerlei zaken die met je werk te maken hebben

Je bent nooit uitgeleerd

Personeelswerk is maatwerk. Als je behoefte hebt om je kennis uit te breiden, dan bieden we je de mogelijkheid om maatwerk opleidingen te gaan volgen. Ook afstudeerstages bij Steingoed behoren tot de mogelijkheden.

 

Top 10 functies:

  1. Bewonersbegeleider
  2. Projectleider
  3. Woonconsulent
  4. Medewerker KCC
  5. Sociaal beheerder
  6. PLC engineer
  7. Verhuurmakelaar
  8. Systems engineer
  9. Manager wonen
  10. Opzichter

Jou op de juiste opdracht, vacature of project krijgen is het meest belangrijke onderdeel van ons werk voor jou

Tijdelijke ondersteuning nodig?

CONTACTGEGEVENS

VESTIGING
ROTTERDAM

Fascinatio Boulevard 200
3065 WB Rotterdam

VESTIGING
ALPHEN A/D RIJN

Europalaan 16
2408 BG Alphen a/d Rijn

VESTIGING
HAARLEM

A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem

TELEFOONNUMMER

+31 (0)10 418 74 69
info@steingoed.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag:
9:00 – 17:00 uur

HR- & projectmanagement

✓ HR management

✓ Projectmanagement

 

Bewoners & begeleiding

✓ Bewonersbegeleiding

✓ Met Emma

✓ Stappenplan

✓ Sociaalplan

✓ Ondersteuning

Detacheren & Uitzenden

✓ Werknemer

✓ Vacatures

✓ Inschrijven

✓ Werkgever

✓ Personeel nodig?

Werving & Selectie

✓ De juiste kandidaat

✓ Selectie professional

✓ Tijdelijk dienstverband

✓ Sectoren

✓ Persoonlijk advies

казан алюминиевый ценакомплексная раскрутка сайтовигрушка заяц из мехаinstagram.поставщикаcatdog.xyz

Share This